Reziliați contractele aici
Aici vă puteți rezilia tariful plătit fără autentificare. Rezilierea devine efectivă la sfârșitul perioadei plătite. Sumele deja plătite nu se rambursează. Primirea rezilierii dvs. o confirmăm imediat prin e-mail.
Contul și galeriile dvs. rămân păstrate și continuă în tariful Free gratuit. Dacă doriți să vă ștergeți complet contul, puteți iniția acest lucru după autentificare, la „Tarif și abonament”.