photo-hosting.com

Reziliați contractele aici

Aici vă puteți rezilia tariful plătit fără autentificare. Rezilierea devine efectivă la sfârșitul perioadei plătite. Sumele deja plătite nu se rambursează. Primirea rezilierii dvs. o confirmăm imediat prin e-mail.

Contul și galeriile dvs. rămân păstrate și continuă în tariful Free gratuit. Dacă doriți să vă ștergeți complet contul, puteți iniția acest lucru după autentificare, la „Tarif și abonament”.

Tipul rezilierii
Data rezilierii