photo-hosting.com

Si opp avtaler her

Her kan du si opp det betalte abonnementet ditt uten innlogging. Oppsigelsen trer i kraft ved utgangen av den betalte perioden. Allerede betalte beløp refunderes ikke. Vi bekrefter mottaket av oppsigelsen din umiddelbart på e-post.

Kontoen og galleriene dine beholdes og fortsetter på det gratis Free-abonnementet. Ønsker du å få kontoen din slettet helt, kan du ordne det etter innlogging under «Abonnement».

Type oppsigelse
Oppsigelsestidspunkt