photo-hosting.com

Прекратете договори тук

Тук можете да прекратите платения си план без вписване. Прекратяването влиза в сила в края на платения срок. Вече платените суми не се възстановяват. Получаването на вашето прекратяване ще потвърдим незабавно по имейл.

Вашият акаунт и вашите галерии се запазват и продължават да работят в безплатния план Free. Ако искате акаунтът ви да бъде изтрит напълно, можете да го направите след вписване под „План & абонамент".

Вид на прекратяването
Момент на прекратяване